Wat doet VDW Design Wormer

Een website zorgt voor bekendheid bij het publiek, daarom is het zo belangrijk dat uw bedrijf over een duidelijke zakelijke website beschikt. Ik zet daarom simpele en zakelijke websites voor u neer die door het grote publiek door de eenvoud goed bezocht zullen worden.

Websites waarop allerlei bewegende beelden en vooral reclames voorbij schieten zijn nu eenmaal niet plezierig om naar te kijken, laat staan dat uw toekomstige klanten blijven kijken naar de rest van de inhoud van de website. VDW Design onderscheidt zich dus van de rest door simpele en daardoor goedkope websites te bouwen die door het gebruik van een (gratis) CMS pakket ook nog eens zorg draagt voor simpel website onderhoud door u zelf.

CMS staat voor Content Management Systeem wat kort gezegd betekent dat u zelf de inhoud bepaalt, die op een van te voren afgesproken plaats in de website wordt bewaard. De artikels (content) die u maakt zijn goed leesbaar door het gebruik van een vaste vormgeving (template) voor uw website. Deze template wordt door VDW Design ontworpen in overleg met u als klant. Daardoor ontstaat er een unieke uitstraling voor uw bedrijf.Er zijn op internet voldoende (gratis) templates te verkrijgen en ook die zijn beschikbaar voor uw website maar wij proberen zoveel mogelijk uniek materiaal te produceren.

De keuze is uiteraard geheel aan de klant maar belangrijk is dat dit allemaal bij de prijs is inbegrepen.Ik werk met onderstaande Content Management Systemen. U heeft zelf de keuze met welk systeem u zou willen werken. De mogelijkheden zijn enorm.

Erwin van Doleweerd

Mijn diensten

Webdesign

Een nieuwe website of toch maar een upgrade van je huidige website. Dat kan allemaal. Ik ben gespecialiseerd in de twee meest gebruikte CMS pakketten, WordPress en Joomla.

Meer informatie
Computeronderhoud

Je kent het wel, een trage computer of ineens van die vreemde meldingen in je scherm. Laat je computer dan eens onderzoeken en waar nodig updaten. Vraag naar de mogelijkheden.

Meer informatie
ICT diensten

Lukt het je niet om een printer te installeren of je WIFI netwerk voor elkaar te krijgen? Voor deze alledaagse problemen kun je rustig even contact met mij opnemen.

Meer informatie
Textiel bedrukken

Heb je een leuk idee om iets op textiel te laten bedrukken? Dan kun je die vanaf heden ook bij mij laten uitvoeren. Ik doe alleen kleine aantallen om er voor te zorgen dat elk ontwerp uniek is. Neem maar even contact met mij op als je een leuk idee hebt. Om de kosten hoef je het niet te laten.

Meer informatie

Neem contact op

Heb je een vraag?

Ik kan mij voorstellen dat je best wel wat vragen hebt. Dat is uiteraard geen probleem om die geheel vrijblijvend aan mij te stellen.

Mijn missie is om als bedrijf de kwaliteit van mijn dienstverlening zo hoog mogelijk te houden waardoor ik servicegericht kan werken. 

Ik streef er dan ook naar om binnen een paar uur (tijdens kantoortijd) een antwoord te verzorgen.

Je kunt daarvoor gebruik maken van het contactformulier of de What’s app chatfunctie op elke pagina binnen de website.

VDW Design Wormer

  1. Dorpsstraat 251
    1531 HG  Wormer

  2. (o6) 460 24 330

  3. KVK nr – 50759795