Computerproblemen?

Heeft u problemen met uw computer dan kan VDW Design u helpen want voor een nieuwe installatie van uw besturingssysteem draai ik mijn hand niet om. Ik krijg uw (oude) computer weer aan de gang met behoud van uw opgeslagen bestanden.

Uiteraard is het wel belangrijk dat u in het bezit bent van een legale versie van het besturingssysteem van uw computer, uiteraard draag ik zorg voor een backup van uw bestanden, waarna het besturingssysteem weer geinstalleerd zal worden. Ook door u aangeleverde software kan desgewenst geinstalleerd worden.

Er wordt een vaste prijs van 10 euro per kwartier (inclusief BTW) voor een nieuwe installatie gerekend. Ik probeer een maximum van 60 euro aan te houden maar het kan natuurlijk ook gebeuren dat er eerst allerlei backups gemaakt moeten worden en dat duurt in de praktijk soms wat langer dan voorzien, indien er langer aan uw computer gewerkt moet worden zal ik u op de hoogte brengen van de mogelijke ontstane problemen en zal in overleg extra kosten berekend gaan worden.

Voor PC problemen kunt u dus vanaf heden ook bij mij terecht, via het contactformulier kunt u informatie aanvragen.

Om een probleem met uw computer vast te stellen is het ook mogelijk om hulp op afstand te bieden. Dit scheelt reistijd en kan vrijwel direct voor u aan de gang. Het enige dat u moet doen is een programma op uw computer starten (niet installeren) waarna ik uw computer op afstand kan bekijken.

Neem contact op

Heb je een vraag?

Ik kan mij voorstellen dat je best wel wat vragen hebt. Dat is uiteraard geen probleem om die geheel vrijblijvend aan mij te stellen.

Mijn missie is om als bedrijf de kwaliteit van mijn dienstverlening zo hoog mogelijk te houden waardoor ik servicegericht kan werken. 

Ik streef er dan ook naar om binnen een paar uur (tijdens kantoortijd) een antwoord te verzorgen.

Je kunt daarvoor gebruik maken van het contactformulier of de What’s app chatfunctie op elke pagina binnen de website.

VDW Design Wormer

  1. Dorpsstraat 251
    1531 HG  Wormer

  2. (o6) 460 24 330

  3. KVK nr – 50759795